Alaska 4 all
Vervoer + Autohuur
Alaska Wildlife
Alaska N.P.
Inside Passage/Ferry
Alaska Excursies
Alaska Slideshow
Veelgestelde vragen
Alaska Links
Meer Informatie

Meer informatie

 

Alaska-reizen zijn bij veel reisbureaus te boeken. Als wij de routes doornemen van de standaardreizen die worden aangeboden, valt direct op dat de meesten "te snel" zijn. Je reist zoals een Japanner door Europa reist, veel te snel, geen tijd voor de écht leuke en interessante dingen.

Een vakantie naar Alaska vergt een gedegen voorbereiding, tenminste, als je eruit wilt halen wat erin zit. Op het Internet is veel informatie te vinden, zóveel, dat je niet weet wat je het beste kunt kiezen. Bovendien zullen er veel vragen zijn waarop reisbureaus het antwoord schuldig blijven.

Wij hebben dit de afgelopen jaren allemaal uitgezocht (en ervaren), en beschikken inmiddels over een uitgebreid pakket informatie, tips en wetenswaardigheden. Deze informatie wordt doorlopend up-to-date gehouden. Deze site bevat slechts algemene informatie en een fractie van wat wij kunnen leveren. Je kunt het jezelf een stuk makkelijker maken door te profiteren van onze kennis en ervaring. Bovendien kun je met onze adviezen veel geld besparen. Afhankelijk van de duur van de reis en de excursies die je wilt maken, kan dit oplopen tot wel $ 1000,-!

 

Wat houdt een reisadvies in?

Aan de hand van door jou verstrekte gegevens betreffende duur, voorkeuren, hobby's e.d. ontvang je:

  • een route op maat met rust op mooie en/of interessante plaatsen
  • plattegronden van de steden en dorpen die je bezoekt
  • de beste keuze uit het excursie-aanbod
  • uitgebreide informatie bij de gekozen excursies
  • links naar websites die voor jou van belang zijn
  • tips en wetenswaardigheden als je een camper wilt huren
  • tips en wetenswaardigheden over campings en RV-parks
  • een groot pakket algemene informatie over de staat Alaska, gevolgen voor Alaska van de opwarming van de aarde, weer en kleding, wegen en rijden, campings en RV-parks, hotels, openbaar vervoer, ferry, huren van camper of auto, cruises....
  • en nog veel en veel meer.....

Bovendien maken wij een uitgebreide routebeschrijving van dag tot dag. Hierin is alles opgenomen wat je onderweg tegenkomt en waar je normaal gesproken voorbij zou rijden. Bijvoorbeeld: waar zijn de beste foto-stops, waar moet je uitkijken naar beren of moose, waar vindt je een supermarkt, waar zijn dumpstations (camper), waar vindt je de campings precies, waar zijn rustplaatsen met toiletten en picknick-tafels (auto).

 

Zijn er kosten aan verbonden?

Het opstellen van een reisadvies op maat vraagt veel tijd. Helaas kunnen wij dat niet gratis doen. Om het goedkoop te houden bestaat onze vergoeding uit twee delen:

1. Voor een compleet reisadvies, inclusief het informatiepakket en de routebeschrijving van dag tot dag rekenen wij een vast bedrag van € 50,-.

2a. Reis je met een auto, dan verwachten we dat je de auto boekt via onderstaande link. Omdat Alaska4all agent is voor een van de grootste autoverhuurders ter wereld, kun je via onze site een auto boeken. Je krijgt dan een auto van Hertz, Alamo of National. Dit kun je bij de boeking al zien. Boeken via onze site is niet duurder dan via een andere aanbieder, in veel gevallen zelfs goedkoper.

2b. Reis je met een camper, dan verwachten we dat je deze boekt bij het reisbureau dat wij aanbevelen. Ook dat is niet duurder dan boeken bij een andere aanbieder.

Al met al krijg je een op jouw wensen toegesneden reis en ben je altijd goedkoper uit dan met een kant-en-klare pakketreis. Jouw kosten zijn maximaal € 50,-.

Autohuur

Direct een auto huren of de tarieven bekijken?  Niet alleen in Alaska maar wereldwijd!                                   

Klik hier: Naar de Autoverhuur-module

 

Interesse of vragen?

Mail naar: info@alaska4all.nl 

 

 

 

 

Denali Highway
info@alaska4all.nl