Alaska 4 all
Vervoer + Autohuur
Alaska Wildlife
Alaska N.P.
Inside Passage/Ferry
Alaska Excursies
Alaska Slideshow
Veelgestelde vragen
Alaska Links
Meer Informatie

Camper of Auto

Alaska is er uitermate geschikt voor om rond te reizen met een camper of een auto. Wat is handiger, slimmer of goedkoper?  Hier is niet direct een passend antwoord op te geven. Het hangt vooral af van je eigen voorkeur. Qua kosten ontloopt het elkaar niet zoveel.

Met een camper ben je geheel self-supporting en zo vrij als een vogeltje. In Alaska mag wild gekampeerd worden, dus als je wilt overnacht je gewoon in de wildernis. Campings zijn er ook volop, van gratis tot $ 40,- per nacht, keus genoeg.

Voordelen van een camper: je hebt altijd je bed, douche en toilet en een koelkast vol eten bij je, je kunt dus rustig voor- of achterlopen op je schema. Je kunt overal stoppen om een kop koffie te zetten of te eten. In steden en dorpen is rijden geen probleem, alles is veel ruimer opgezet dan hier. Ook parkeren gaat prima.

Slaap je liever in een hotel of ga je kamperen, dan ben je aangewezen op een auto. Voordeel van een auto is dat hij makkelijker manoeuvreerbaar is. Blijf je ergens een paar dagen, dan is het handiger dagtochtjes te maken met een auto dan met een camper. Ook kun je makkelijker binnenwegen rijden. Koop ter plekke een goedkope koelbox voor je lunch en een koel drankje, en je kunt er de hele dag tegen.

Autohuur

Via onderstaande link kun je direct zelf een auto boeken bij één van de grootste autoverhuurders ter wereld. Zonder je vast te leggen kun je de tarieven van de diverse modellen opzoeken. Tot en met stap 5 kun je vrijblijvend alles uitproberen. De tarieven zijn altijd inclusief onbeperkte kilometers, alle verzekeringen, lokale belastingen en toeslagen. De Algemene Voorwaarden vind je in stap 4.               

Naar de  Autoverhuur-module

 

Kathleen Lake
Summit Glenn Highway
info@alaska4all.nl